2011. augusztus 18., csütörtök

idee'11

azaz industrial design engineering expo 2011. ez egy kisebb kiállítás volt még májusban az egyetemen, amit a TU designer hallgatói és tanárai rendeztek meg. (ezennel utólagosan is megemlítem az eseményt, mert a képeket végignézve ez még kimaradt.) a rendezvény elsősorban a leendő hallgatóknak szólt, akik érdeklődnek a szakirány iránt, valamint persze mindenkinek akit érdekel, milyen témákon is dolgoznak a drezdai egyetem növendékei. nagyon szépen és szisztematikusan felépítették (szóval németesen). bemutatták külön az egyes tantárgyakat is poszterekkel, valamint a kiválogatott egyéni projekteket/koncepciókat is ugyanígy.


továbbá a hallgatók által készített plasztikák és modellek is kipakolásra kerültek. a fenti képen látható a sok-sok gipszcsoda is, ők egyik kedvenc tárgyunk, a plastische gestaltung eredményeképpen születhettek. :) természetesen a rajzok bemutatása sem hiányozhatott. majdnem azt tanulták, mint mi is utolsó évben. csak ők az elejétől kezdve, intenzíven, hetente több óra rajzolással, és házi feladatokkal. ebbe most bele se mennék :)
egyébként amit nekem feltűnt, hogy itt inkább a járművekkel, vagy az elektronikus izékkel, számítógépekkel és telefonokkal kapcsolatos kütyükkel foglalkoznak. vagy ma már mindenki ezekkel foglalkozik? hm. :)
egyébként akit bővebben érdekelnek a kiállított dolgok és plakátok, itt megnézheti az összes fotót, amit akkor készítettem.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése