2011. április 22., péntek

Schönste der Welt

A bizonyíték. A művészeket kitelepítették a Campuson kívülre. Meg a termékeseket. :)



Legtöbbet ebben az épületben vagyunk, az August-Bebelen, a termékes fellegvárban, amit már Timi is megénekelt. De azt hiszem ebből a témából lesz még bejegyzés, mert tartogat  meglepetéseket mind az épület, mint a képzés, mind a résztvevők.

Valamint íme egy Campuskép, hogy hol is vagyunk mi. (katt nagyobb). És legsűrűbb előfordulási helyeink az egyetem területén.




Szóval megint a mászkálós a téma. Ez lehet össz termékes szokás. :) Csak most nem csak az épületek között, buszozós távolság. Vagy bicajos. A legjobb, amikor az ABS-ből (August-Bebel Str.) kell eljutni 20 perc alatt a ZIN-be, ami a Südhöhén van, a város déli, legmagasabb pontján. És a buszok 10 percenként járnak, persze mindig rosszkor. Valamint mivel a legmagasabb pont, bicajjal is elég izmos. Szóval van kihívás :) Nem nagy ez a város, de azért el lehet lenni, ha tömegközlekedéssel akarsz eljutni egyik pontból a másikba.

Ahogy a térképen is látható, itt az épületek nem egy betűvel jelzettek, mint a BME-n, hanem az épület nevéből, vagy az utcából adódó 3 betűs rövidítés. A campus területén is vannak nagy térképek, nem is árt, ezek szerint nem csak mi kóvályogtunk már itt. Amúgy a hangulata nagyon szimpatikus, kicsit hasonlít a K épület-MM-MG-MT környékre. Egészen otthonosan néz ki a Wasser-fluidtechnik laboratórium borostyánnal befuttatva. :)

Szünet időben a fő campuson özönlenek az emberek, gyalog és bicajjal leginkább. Főleg a menzák közelében. Valamitn fű itt is van, amiben lehet fetrengeni, teszteltük :)


(a bejegyzés címének értelme az első képen látható)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése